tiistai 13. joulukuuta 2011

Home Sweet Home

Yeah!!! Vihdoin! Mötley Crüe tulee Suomeen ja tätä on taas odotettu! Se ois sitte ens kesänä, nähäänkö sielläkin? Totta helvetissä. Oisitte nähny ku kuulin tän ilouutisen, lattia on paskana ku hypin onnesta ja en oo voinu hymyillä muutamaan päivään. Nii siis tiesin tän jo aikasemminki, mut en ehtiny tänne kirjotella sitä.

Ainii, tammikuussa uudessa Suosikki-lehdessä on sitte juttu musta ja mun pikkusiskoska ja kaikkii kiinnostaa tiiän, mut muistakaa ostaa ja lukee ja sillee pitäkää hauskaa. Korjasin just pari pikku kohtaa siihen. Nauratti jonku verran lukee sitä. Oli ihan hauska huomata mitä sisko oli vastannu ja muistella mitä ite olin sanonu mihinkäki asioihin. Sen lisäks se oli kirjotettu hyvin ja hauskasti. Tulipas hyvä mieli taas tästäki asiasta.

Sain tänää mun ''Only Love''lta (omien sanojensa mukaan) hupparin MicMacistä. Katellaa jos tulis kuvaki siitä joskus jonnekki. Musta, ei vetskaria ja valkosella Capsillä lukee hienosti NO THANK YOU. Helvetti oon tyytyväinen. Joo on se hyvä olla rikkaissa naimisissa.

Kävin just tarkistamassa sen uuden blogin mistä puhuin. Eipä oo tehty sille näköjään mitää vielä mut katellaa torstaina ku tapaan ne ihmiset taas, puhutaan varmaan lisää. Vieläki on kysymykset auki, neki pitäis miettii täs jossai vaiheessa, jonka kälkeen sit sopii tapaaminen kahen bändin kaa. Ainaki on nyt ollu alustavasti siitä puhe. Odotan innolla koko prosessia!

Kickstart My Heart!
- Niki



ILTASANOMAT MÖTLEY CRÜE HELSINKIIN

perjantai 9. joulukuuta 2011

Shit Happens!

No mitäs vittua? Sauna Open Air pitää välivuoden, sepä helvetin hauska homma! Kattokaa mua, iha loistan oon niiiiiiiiiii superrrr tyytyväinen... Ootteko koskaan kuullu sarkasmista sitte ihmiset?
Mut joo siis, tämmösen jutun luin aamulla SOA nassukirjan sivuilta ku pomppas etusivulle kivasti uutena päivityksenä. Tiesin jo vittu aamulla et tänää ei taaskaan pitäis nousta sängystä ollenkaa vaa jäädä sinne makaamaan pehmeeseen. Kato säästyy turhalta infolta ja seinätki pysyy ehjinä kaikkien tavaroiden lisäks, rystysissäkää ei oo haavoja eikä naapurin sepon nassussa mustelmia....
No mitä ihmiset? Se ois perjantai, kenties radalle tnä? Vai vasta huomenna? Taijan pitää LSD (limuu, sipsii, dippii) -bileet, ehkä pari kaljaa ja se siitä....EHKÄ!!!

Hauskaa viikonloppua! Asiallisin terveisin,
- Niki

torstai 8. joulukuuta 2011

No Perkele!

Kuulkaas rakkaat ystävät ja vähemmän ystävät; Steel Panther tulee Suomeen! WOHOOOOO!!!! Nyt iso hurraa huuto tälle asialle! Nosturissa siis tavataan!
Kohta alkaa taas uus blogi. Meitä on neljä tyttöö ja meijät voi bongata jo nyt Suosikin nettisivulta. Oon miettiny jo sinne uutta juttuu, jossa kuullaan mm. haastattelu bändiltä nimeltään Opaque Buff! Tuttuun tapaan alhaalla taas linkit, josta löytyy myös Opaquen yks biisi ja siihen jopa hieno video! Tutustukaas myös nassukirjassa.
Sit yks juttu to mr nobody/lukijalle/lukijoille: jos on jtn idiksii tai mistä haluisitte tänne tekstin ni antaa kuulua! Eiköhän järjesty. Myös jos sulla on oma bändi ja haluat siitä jutun tulevaan blogiin, lähetä viestiä sähköpostiin pikkusini@hotmail.fi

VITUN HAUSKAA VIIKONLOPPUA!
- Niki



SUOSIKKI
STEEL PANTHER KEIKKAKALENTERI
OPAQUE BUFF
OPAQUE BUFF VIDEO

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Things happen FOR you not TO you.

Joo ensinnäki pahoitteluni, en ole ehtinyt kirjottaa tänne, mulla on ollu tosi paljon tekemistä tässä. Tai no jos totta puhutaan, mua ei oo kiinnostanu vittuakaan kirjottaa MUTTA back again!

Kuinkas moni oli Kuopio Rock Cockissa? Aika moni. Oli hieno viikonloppu, meni vähä riehuessaki, mutta eipä siitä sen enempää... W.A.S.P. oli hyvä... tai siis parempi ollu mut yhtä hyvä ku joulunaki sillon Kulttuuritalon keikalla. KIITOS PERVERSSIT!

Luin tossa itte asiassa asiaa Jammusedästä... Liittyy tähän blogiin miten? Ei mitenkään, luin silti, tuli tosta W.A.S.P.in nimestä mieleen, kyseinen pappa hoiti julkisuuteen pääsemisensä melko....karulla tavalla.

No nyt ku päästiin tähän aiheeseen nii kyselen samalla koska kivikyrvässä ol myös Nykäsen Matti, mitä mieltä olette henkilöistä jotka ovat tulleet julkisuuteen esim. Matti tuli urheilun kautta, Tukiainen ihan... no miten sen sanois nätisti, julkkis kuitenki... NII asiaan, ne alkaa tekemään musiikkia! Tai ainakin laulamaan. Hei haloo! EI NÄIN! Tukiainen ei yksinkertaisesti osaa laulaa... Matti.. nojoo, paremmin kuin Tuksu, mut hei ihan oikeesti, tehkää sitä mitä osaatte ja jättäkää muu ala rauhaan koska ette osaa! Syytämme juorulehtiä.
No mutta jokatapauksessa, hyvää illan jatkoa.

See you in hell!

- Niki


maanantai 27. kesäkuuta 2011

And I don't know what you're doing to me, But it sure feels right.

Piiiientä itkurällätystä tänää. Kukas on kuunnellu Sixx A.M. nimistä yhtyettä? Itseasiassa, se on semmosta itkuvirsi musiikkia mut jotenki se iskee loistavasti. Niiku aina sanon, oon tosi huono puhumaan tunteista ja mikä asia mua painaa, mut on paljon biisejä, jotka kuvaa mua ja mun fiiliksiä, mites teillä?

Sixx A.M. teki nyt vähä aikaa sitte uuden levyn This Is Gonna Hurt, suosittelen lämpimästi: AIVAN MAHTAVA LEVY! Ensimmäinen levy oli hyvä ja odotin seuraavalta paljon, sain enemmän. Vaikka Nikki Sixx on kirjottanu jälleen kappaleita paljon niiku Mötleyllekki ja perustanu Sixx A.M.in niiku aikonaan Mötleynkin, musiikki on täysin erilaista. Bändin solistilla James Michaelilla on mahtava ääni, super hyvä.

Niiku ensimmäinenki, myös toisen albumin ''liitteeksi'' on tehty kirja samalla nimellä. En oo iha varma mikä se kirja on, mut joku sano et se ois täynnä Nikkin valokuvia. Kuulostaa hyvälle! Pientä rahastusta? Voi olla, mutta ku mietin, onko Nikki tehny musiikkia tms rahan takia? Vaikee uskoo, mut mistä sitä tietää. Tottakai se kuuluu siihen, mut onko se ainoo syy, en usko. Jos miettii Gene Simmonssia, sen ainoo syy olla KISSissä taitaa olla raha, eikös se oo ittekki sanonu näin? No en jää tarkistamaan, korjatkaa jos kirjottelen puuta heinää!

Facebookissa, Nikki julkaisi uuden kirjansa valokuvia, jonka naamakirja poisti moneen kertaan, mm. koska kuvassa oli naisen rinnat ja uhkasi poistaa myös Nikkin tunnuksen kokonaan: 200 000 fania laittoi kyseisiä kuvia profiilikuvikseen, joten facebook joutui luovuttamaan.

ILTASANOMAT


Are You With Me?
- Niki


maanantai 13. kesäkuuta 2011

Breaking The Law

Kiitos Tampere ja Sauna Open Air yms. Saunassa oli yhteensä koko kolmen päivän aikana 26 000 henkilöä, ennätys Saunalle. Saunaa on järjestetty jo 8 vuotta. Loistavaa!

 Priest oli hyvä. Yllättävän hyvä ja oon aika ihmeissäni miten hyvin nää soittaa livenä kaikki. Kuulostaa jopa paremmalta ku levyltä kuunneltuna. Aika mahtava fiilis ku bassorumpua hakataan nii kovaa ettei tiiä enää missä tahdissa sydän jyskyttää. On se hienoo!

MTV3 Sauna Open Air
Sauna Open Air

Bringing Back The Balls To Rock!

- Niki


keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Sauna Open Air Metal Festival

Huomenna se alkaa, kuinka moni on menossa? Tulin just mökkeilemästä takas kotiin, joten huomenna en ainakaan oo vielä menossa. Kattoo jos lauantaiks pääsis lähtee. Tampere, here I come (hope so...) !

Radiossa soi tänää Helloween. Aika jeeeeeees kamaa, en ois uskonu et ihan nii hyvää. Helloweenin logot ja nimet sun muut on super tyylikkäitä, muuten en niistä oikeen mitään tiiä...toistaseks. Mistähän se nimi on lähteny? Vois selvittää jossain vaiheessa jos kukaa ei sitä mulle tuu kertomaan tässä näinnnn....?

See ya later fuckers!

- Niki

torstai 26. toukokuuta 2011

Viisaus Ei Asu Meissä!

Joo ei tosiaankaan asu... Luin just metrosta et tosi montaa kiusataan musiikkimaun perusteella esim. koulussa. Kiusatuimpia on Reckless Love, Antti Tuisku, Michael Jackson ja Lady Gaga fanit. Kertokaas mulle mikä näissä artisteissa ja yhdessä bändissä on loppujen lopuksi vikana? Tuntuu jotenkin älyttömältä... Mutta ihan miten ihmiset haluu.

Tajusin oikee nyt kunnolla miten hyvä bändi AC/DC on, Hells Bells on aivan loistava, ihan mahtava. Oon vähän miettiny, et ihmiset, jotka kuuntelee raskaampaa musiikkii ku hillutus poppia ja kattoo kauhuleffoja eikä teini jenkki leffoja, mistä se johtuu et ne on nii mieltyneitä semmoseen? Aika moni voi suhteellisen huonosti.Varmaan prosentuaalisesti ne ihmiset jotka on ''rankempia'' voi varmaan henkisesti huonommin ku ''ilosta'' musiikkia kuuntelevat. Mitäs luulette?

Rock......!

- Niki

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Here We Go!

Perjantaina pitäs laulaa koululla Blondien Sunday Girl ja Nenan 99 Red Balloons, tästä se rock ura alkaa: trust me vaan...

Vappu on tulossa, mitä suunnitelmii? Oisko Jack Daniel's pullo ainaki hommattava? Tosin on se kyllä nii helvetin pahaa et ei meinaa mennä alas, mutta kovalla treenillä ni kyllä se siitä! Nyt on nii kivat ilmat ollu ja tosi lämmin, mut vittu jos vappuna sataa ni kiva juttu. Joku sano jo et lauantaina satas, saa nähä.

Sitte kerranki tosi paljon uutistietoo (hehheh):

Brittiläisen punkbändin X-Ray Spexin solistina maineeseen noussut Poly Styrene on kuollut, kertoo BBC. Syöpää sairastanut Styrene oli 53.vuotias. Poly Styrene, oikealta nimeltään Marianne Elliot-Said, perusti X-Ray Spexin vuonna 1976 näkemänsä The Sex Pistolsin keikan innoittamana. X-Ray Spexin tunnetuimmaksi kappaleeksi jäi yhtyeen debyyttisingle Oh Bondage Up Yours! (METRO)

Ja lyhyesti The Baseballsista sen verran, että kolmikko ei aijo levyttää Elvistä. Sen sijaan levyllä kuullaan esim. Nylon Beatin Last In Line (Viimeinen).

Here I Go Again!
- Niki

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

APULANTA

Eilen oli sitte PAPULANTA Nosturissa. Ihan hyvä, mut joo, W.A.S.P.in jälkeen ei kyl syttyny iha ni hyvi ku ois voinu mut eipä siinä mtn. Hyvin soittivat. Lämppärinä oli kans iha jees bändi, The Blanko. Niilläki on levynjulkkarit keskiviikkona. Tervemenoo!

Aattelin tossa jos keräis rahaa kesäfestareihin, kuten Ruisrock, Provinssirock ja Sauna Open Air, ainaki. Mites teillä? Harmi homma jos jollaki tulee kesäduuni festarin päälle mut saapaha rahaa!

Sitte pieni itku homma: en saanu kuvia otettua Apulannan keikalla ku en ottanu kameraa mukaa. Varmaa löytyy kuitenki niitäki netistä jos kaivelee.


THAT'S ROCK N ROLL!
- Niki

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

God Of Thunder

Jees, aloin tossa just kattoo netistä Halloweenii ihan huviksee: meinaa vähä tylsyys iskee. Huomasin siinä, et soipas tuttu biisi alussa. Kissin God Of Thunder, WOHOO!

Ja sitten muihin aiheisiin:
Alexi Laiho on taas jälleen maailman paras metallikitaristi. Brittiläisen Total Guitar-lehden lukijaäänestyksessä Laiho sai 22% äänistä. Ääniä oli yhteensä 70 000. Kakkoseksi tuli Dream Theaterin John Petrucci, kolmantena Slipknotin Mick Thomson. Metallican James Hetfield tuli seitsemäntenä ja Black Sabbathin Tony Iommi kahdeksantena.

Kuka lukee metroa?

'' En käyttänyt huumeita 14-vuotiaana
Metro Livessä viime viikolla julkaistu juttu antaa ymmärtää, että minä olisin kokeillut pilven polttamista ja aloittanut sen käytön 14-vuotiaana. Näin asia ei kuitenkaan ole vaan kyseessä on väärinkäsitys ja haastattelijan virheellinen tulkinta, jonka hän lisäsi juttuun tarkistamatta asuaa minun kanssani.
Haastattelun aikana tulin maininneeksi, että en nuorempana tiennyt edes mitä 'pilvi' oli, ennen kuin olin 14-15-vuoden ikäinen. Toimittaja oli ymmärtänyt sanomani väärin ja täten teki juttuun lisäyksen: 'pilvi tuli kuvioihin 14-vuotiaana', mikö antaa ymmärtää, että olisin itse alkanut ko. ainetta sen ikäisenä. Tästä oli sitten jopa tehty nosto etusivulle.
Väärinkäsitykset ja mahdolliset asiavirheet ovatkin syynä siihen, että minä yleensä pyydän haastatteluni tarkistettavaksi, jos vain mahdollista ja aikani sallii.
Tunnen tämän asian oikaisemisen velvollisuudekseni pääasiassa siksi, että kannan vastuuta nuorista, enkä halua antaa huonoa esikuvaa.
Tärkeintä minulle on, etten turhaan rohkaise ketään minua ihailevaa tai kunnioittavaa alaikäistä tekemään mitään typerää tai vaarallista, vaikka itse olisinkin.
Mike Monroe ''

Semmonen teksti oli tossa yks päivä metrossa.

Van Halenin ex-laulaja Sammy Hagar kertoi musiikkikanavan MTV:n haastattelussa ufojen siepanneen hänet tai ainakin hänen aivonsa kokivat tämän. ''He kytkivät itsensä minuun johdolla. Se oli tilanne, jossa he latasivat jotakin... siis latasivat itselleen jotakin minun aivoistani.'' Hagar kertoo nähneensä ufon ensimmäistä kertaa jo neljävuotiaana. Sammy on 64-vuotias, jo nyt vanhuuden höperö vai huomionkipee?



HALLOWEEN

SHIT HAPPENS
- Niki

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Iron Fist

Mistä näitä keikkoja oikein tulee? Iron Maiden on taas tulossa Suomeen. Mikäs siinä, good for us! Suomi on nii loistava maa ja porukka on nii vitun rock et tottakai kaikki tulee uudestaa ja uudestaa aina tänne! WE ROCK!

Iron Maiden 8.7.2011 @ Helsinki Olympiastadion 

Ymmärsinköhän oikein, et Alice Cooper esiintyy samalla keikalla? Alice on vissiin erikoisvieraana siellä. Kuulostaa hyvälle, pitääpä panna taas harkintaan seki keikka!

LIPPUPALVELU
IRON MAIDEN


FUCKIN' ROCK 'N ROLL!
- Niki



sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Smells Like Teen Spirit

Harvempi varmaa kattoo telkusta Tartu Mikkiin ohjelmaa, mut eipä siinä mtn. Satuin tossa facebookista löytää hienon jakson netistä, missä vierailee semmoset artistit artistit kuin Reckless Loven Olli Herman, TAP-yhtyeen Juha-Pekka, Flinchin Ville ja The Grammersin Hannu. En ookkaa koskaa kuullu bändistä nimeltään The Grammers, mut ton shown jälkeen taijan ihan huvikseen tutustuu: Hannu vetää aika hyvin noita biisejä.

TARTU MIKKIIN

It's time to rock!
- Niki

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Fuck the Summer

Joko porukka oottelee kesää? No kukapa toisaalta ei. Vähä on säät lämmenny.

Löysin eilen kaapista vanhan maastokuvioisen pikkujakku takin. Aika hieno. Se on vähä käyny pieneks, monta vuotta sitte ostettu, mut ihan hyvältä näyttää vieläki. Kui moni käyttää maastohousuja? Mä en omista yksiäkää, en oo koskaa tainnu omistaakkaa, se ei oikee tunnu olevan mun juttu, jossei ostas jtn legginssei. Mulla on aika paljon vaikeuksii farkkujenki kaa, en vaa osaa enää kauheesti semmossii varsinaisia ''housuja'' pitää.


Tiistaina ois sitte se COB keikka Helsingin Jäähallissa. Porukkaa menossa? Se vois olla ihan hauska käydä kattoo. Apulannan keikalle porukkaa kans, sinne meen ainaki!

SEE YOU THERE MOTHERFUCKERS!
- Niki

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Here comes the RockCock!

JUMALAUTA IHMISET! Se ois sitte kesällä nokka kohti kalakukkojen kaupunkia: KUOPIOOOOO! Kuopion Rockcockissa tänä vuonna esiintyy perjantaina mm. W.A.S.P., Reckless Love, Jukka Poika, Stam1na ja lauantaina Petri Nygård, Mokoma, Klamydia.



Kuka haluu missata? Mä en ainakaa.
Lippujen hinnat on kans noilla nettisivuilla helposti löydettävissä. 

ROCKCOCK

HERE COMES THE REAL ROCK!
- Niki

maanantai 14. maaliskuuta 2011

It's Only Rock 'N Roll

Joko on nahkatakkisäät alkanu? Vai käytittekö nahkatakkeja koko talven? Mä käytin osan talvesta tosi kylmien säiden aikana mustaa laskettelutakkia, muuten nahkalla ollaan menty! Heti ku lumet sulaa alkaa taas bootsikausi, nyt ne on vähä turhan liukkaat joten tennareilla mennään vielä!Ostin kyllä maiharitki, ne on vaa nii jäätävän hankalat välillä. Korkkariaikaki alkaa vasta ku lumet alkaa vähä sulaa ja kevät näkyy jo muuallaki ku kalenterissa. Käytättekös huiveja? Aika yleinen juttu rocktähdillä. Mietitääs huviksee vaikka Steven Tyleriä, Aerosmithin laulajaa, joka toimii myös uusimmalla kaudella Amerikan Idolsin tuomarina. Kurkatkaas joku musiikkivideo, live-esitys, kuvia. Mikkitelineessä on ihan älyttömästi huiveja.
Ite ostan huivit yleensä Kampin Ninjasta. Mitähä ne ois maksanu? Joku muutaman euron. Tarkistan sen vielä.





Lordista vielä semmonen juttu, että iPhoneen ja Nokiaan voi ladata Lordi sovelluksen, jossa saa kätevästi puhelimella nopeesti ja helposti kaiken infon, mitä Lordilla on meneillään parhaillaan. Sovellus on ilmainen ja sen voi ladata suoraan Lordin sivuilta.

Kävikös kuinka moni kattomassa W.A.S.P.ia nyt joulukuussa? Ite olin, tykkäsin kyllä, mutta kuulin paljo negatiivistakin palautetta faneilta, jotka oli nähny varsinaisen W.A.S.P. shown. Joulukuussa mulle oikeestaan selviski mistä ''W.A.S.P.'' tulee: We Are Sexual Perverts. Aika hyvin! Toinen vaihtoehto oli ''We Are Sexual Prophets'', joka kans on aika hyvin. WAY TO GO!



Dressmannilla oli semmonen hieno Rolling Stones kampanja. Aika tyylikäs, Helsingin Foruminki seinällä oli iso kuva siitä. Kävin ostamassa yhen paidanki sieltä ja sain sitte semmosen aika ison Rollari logolla varustetus paperikassin. Nytpä se seisooki tossa ikkunalaudalla niiku kaikki muutki hienot paperikassit. Se kampanja ei oo muuten menny viel ohi: KIPIN KAPIN SINNE SIIS. Tossa alla onki linkit taas joka paikkaan mistä oon puhunu.

KISS on kans jotenki tullu muotiin, ja GnR. Niitä paitoja näkee vähä joka paikassa ja eri tyylisiä. No mikäs siinä, kuha ei alkas nii järkyttäväks massahommaks, että sitä jumputettas joka nurkassa. Ei kai? En usko. Huomasin vaa tossa alennusmyyntejen aikaan tammikuussa tämmösen ilmiön. Varsinki KISS. Kaiken maailman paitoja joka paikassa. Huh huh.... Ihan miten vaa. Joskus vaa ihmetyttää ku joku kävelee vastaan semmonen ''muotipaita'' päällä, missä lukee jotenki haaleella hienosti KISS tms ja ihmisestä vois muuten uskoo ja päätelläkki et se ei kuitenkaa kuuntele sitä vaa ihan kaikkee muuta...




DRESSMANN ROLLING STONES
NINJA
LORDI


HARD ROCK HALLELUJAH,
- Niki

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

A MIRACLE

FUCK NO! Kaivelin tossa netistä eri bändejen sivustoja ja havaitsin loistavia juttuja keikoista! Tässä tulis asiaa:

Whitesnake 6. kesäkuuta 2011 @ Jäähalli, Helsinki
Opaque Buff 15. huhtikuuta 2011  Rocklandia Warm-up @ Royal Night Club, Vaasa
System Of A Down  19. kesäkuuta 2011 @ Seinajoki, Provinssirock
Children Of Bodom 22. maaliskuuta 2011 @ Jäähalli, Helsinki
Slayer ja Megadeth 17. maaliskuuta 2011  @ Jäähalli, Helsinki


Siinä on jo muutama. Myöhemmin lisää ja linkit lisään myöhemmin tai sitte oot reipas ja googlaat ihan ite jos on esim. kiirus. Päivämäärät näkyy kuitenki ja missä ne on: ja kuka tietenki.


REMEMBER TO FUCK HARD,
- Niki

 

This Is Heavy Metal

Rupesin tossa äsken kattoo ihan nopeesti facebookissa eri bändejen statuksia ja aika nopeesti sielt pomppas sitte Lordi. Tässä tuliski pari kysymystä:

Mitä mieltä oot siitä, että Sampsa Astala ''Kita'' erosi Lordista ja pyrki euroviisuihin oman bändinsä So.n kanssa?
Sampsa myös opetti nykyiselle rumpalille ''Otus'' ilmeisesti vapaaehtoisesti Lordin kappaleet, miksi hän?
Kumpi sopi Lordiin tämän hetkisen ''tiedon/fiiliksen'' pohjalta paremmin?




Tossa on siis Kita ja Otus.
Kertokaas mielipiteenne, mä oon nyt miettiny tota aika paljon.

Lordilla ei ilmeisesti oo tulossa keikkoja Suomessa. En oo ainakaan kuullu. Tarkistelen vielä myöhemmin asiaa!


FUCK OFF,
- Niki







Hell Yeah!

Oli aika hieno viikonloppu, mites teillä meni?

Tarkastelin tossa eilen illalla Mötley Crüen keikka-aikatauluja. Suomalaisten rokkareiden kannalta tilanne näyttää super huonolta. Keikkoja ei oo tulossa edes lähelle Suomea. Nosturissa ois tulossa pari ihan mielenkiintosta keikkaa joihin aattelin ainaki toiseen mennä: Apulanta ja ESP.

Siitä voi sitte jokanen kattoo iha ittellee mieleisii keikkoja mitä mulla on liikkunu päässä:

NOSTURI
KISS
MÖTLEY CRÜE


Löysin iltasanomien sivuiltaki kaikkee jännää. Nauratti kyl pikkuse osa jutuista... Iha älytöntä touhua kyllä välillä!

NIKKI SIXX RAIVOSTUI FACEBOOKILLE
VINCE NEIL VANKILAAN
PARRATON HYNYNEN
IRON MAIDEN EX-LAULAJA VANKILAAN, BÄNDI TSUNAMISSA

Siitä voi jokainen käydä lukee iltiksen sivuilta semmoset riimittelyt. Ja vielä muutama linkki muualta:

CHILDREN OF BODOM EHDOLLA METAL HAMMERIN PALKINNOLLE
FANIT OLIVAT TAPPAA ALEXI LAIHON


Pitäkää hauskaa,
Niki

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Let's Rock

Kesäfestareita odotellessa. Saisin Tuska-festareille roskienkeräämishommia aika helposti ja sitte palkaks ilmasen loppufestarin, ruoka- ja juomaliput. Iha jepa, harkinnassa! Ketää menossa?
Sauna Openiin pitäs kans lähtee: TAMPERE, HERE I COME.
Ja mihis muualle? Bon fuckin' Jovia ei ainakaa jättäs mielellää välist. No onneks asuu täs vieres!

Päädyin just kuuntelee Elvistä. Aika kova heppu. Upee ääni. Kuningas. Elvis ei kuitenkaa lukeudu mun lemppareihin/eniten kuunneltuihin. Toisin kuin Michael Jackson, hassu juttu vai onko?

Ostin tossa 4.3.2011 luotivyön. Pronssi, 7cm pitkiä luoteja ja yhen jouduin ostaa lisää: Hellsinki Rock Shopista, 72e yhteensä. Aika kallis mutta kestää varmasti ja hieno on! Oon ilonen.



Mutta, huomenna jatkuu: hope so!

FUCK YOU!
- Niki

BON JOVI
SAUNA OPEN AIR
RUISROCK
PROVINSSIROCK
TUSKA OPEN AIR METAL FESTIVAL

Yeah!

Nyt alkaa rockblogi! Tänne tulee siis kaikkii mun omia henkilökohtasia ajatuksia, musiikkia, linkkejä, vaatetta jnejne: aika rokkenrollia! Welcome to Hell!