sunnuntai 7. elokuuta 2011

Things happen FOR you not TO you.

Joo ensinnäki pahoitteluni, en ole ehtinyt kirjottaa tänne, mulla on ollu tosi paljon tekemistä tässä. Tai no jos totta puhutaan, mua ei oo kiinnostanu vittuakaan kirjottaa MUTTA back again!

Kuinkas moni oli Kuopio Rock Cockissa? Aika moni. Oli hieno viikonloppu, meni vähä riehuessaki, mutta eipä siitä sen enempää... W.A.S.P. oli hyvä... tai siis parempi ollu mut yhtä hyvä ku joulunaki sillon Kulttuuritalon keikalla. KIITOS PERVERSSIT!

Luin tossa itte asiassa asiaa Jammusedästä... Liittyy tähän blogiin miten? Ei mitenkään, luin silti, tuli tosta W.A.S.P.in nimestä mieleen, kyseinen pappa hoiti julkisuuteen pääsemisensä melko....karulla tavalla.

No nyt ku päästiin tähän aiheeseen nii kyselen samalla koska kivikyrvässä ol myös Nykäsen Matti, mitä mieltä olette henkilöistä jotka ovat tulleet julkisuuteen esim. Matti tuli urheilun kautta, Tukiainen ihan... no miten sen sanois nätisti, julkkis kuitenki... NII asiaan, ne alkaa tekemään musiikkia! Tai ainakin laulamaan. Hei haloo! EI NÄIN! Tukiainen ei yksinkertaisesti osaa laulaa... Matti.. nojoo, paremmin kuin Tuksu, mut hei ihan oikeesti, tehkää sitä mitä osaatte ja jättäkää muu ala rauhaan koska ette osaa! Syytämme juorulehtiä.
No mutta jokatapauksessa, hyvää illan jatkoa.

See you in hell!

- Niki


1 kommentti:

  1. Ihan hyvää tekstiä :3 Ja niko kivelä on kans JEEES :p Ja julkkiksista jotka laulaa.. :D Ei näin. Aina voi opetella laulaa, ei siin mitää ,mut se kandee tehä ennen ku rupee laulaa julkisesti :> Tuksu nyt on vaa tämmönen media-ilmiö huomiohuora. Matti kans.

    VastaaPoista