maanantai 14. maaliskuuta 2011

It's Only Rock 'N Roll

Joko on nahkatakkisäät alkanu? Vai käytittekö nahkatakkeja koko talven? Mä käytin osan talvesta tosi kylmien säiden aikana mustaa laskettelutakkia, muuten nahkalla ollaan menty! Heti ku lumet sulaa alkaa taas bootsikausi, nyt ne on vähä turhan liukkaat joten tennareilla mennään vielä!Ostin kyllä maiharitki, ne on vaa nii jäätävän hankalat välillä. Korkkariaikaki alkaa vasta ku lumet alkaa vähä sulaa ja kevät näkyy jo muuallaki ku kalenterissa. Käytättekös huiveja? Aika yleinen juttu rocktähdillä. Mietitääs huviksee vaikka Steven Tyleriä, Aerosmithin laulajaa, joka toimii myös uusimmalla kaudella Amerikan Idolsin tuomarina. Kurkatkaas joku musiikkivideo, live-esitys, kuvia. Mikkitelineessä on ihan älyttömästi huiveja.
Ite ostan huivit yleensä Kampin Ninjasta. Mitähä ne ois maksanu? Joku muutaman euron. Tarkistan sen vielä.





Lordista vielä semmonen juttu, että iPhoneen ja Nokiaan voi ladata Lordi sovelluksen, jossa saa kätevästi puhelimella nopeesti ja helposti kaiken infon, mitä Lordilla on meneillään parhaillaan. Sovellus on ilmainen ja sen voi ladata suoraan Lordin sivuilta.

Kävikös kuinka moni kattomassa W.A.S.P.ia nyt joulukuussa? Ite olin, tykkäsin kyllä, mutta kuulin paljo negatiivistakin palautetta faneilta, jotka oli nähny varsinaisen W.A.S.P. shown. Joulukuussa mulle oikeestaan selviski mistä ''W.A.S.P.'' tulee: We Are Sexual Perverts. Aika hyvin! Toinen vaihtoehto oli ''We Are Sexual Prophets'', joka kans on aika hyvin. WAY TO GO!



Dressmannilla oli semmonen hieno Rolling Stones kampanja. Aika tyylikäs, Helsingin Foruminki seinällä oli iso kuva siitä. Kävin ostamassa yhen paidanki sieltä ja sain sitte semmosen aika ison Rollari logolla varustetus paperikassin. Nytpä se seisooki tossa ikkunalaudalla niiku kaikki muutki hienot paperikassit. Se kampanja ei oo muuten menny viel ohi: KIPIN KAPIN SINNE SIIS. Tossa alla onki linkit taas joka paikkaan mistä oon puhunu.

KISS on kans jotenki tullu muotiin, ja GnR. Niitä paitoja näkee vähä joka paikassa ja eri tyylisiä. No mikäs siinä, kuha ei alkas nii järkyttäväks massahommaks, että sitä jumputettas joka nurkassa. Ei kai? En usko. Huomasin vaa tossa alennusmyyntejen aikaan tammikuussa tämmösen ilmiön. Varsinki KISS. Kaiken maailman paitoja joka paikassa. Huh huh.... Ihan miten vaa. Joskus vaa ihmetyttää ku joku kävelee vastaan semmonen ''muotipaita'' päällä, missä lukee jotenki haaleella hienosti KISS tms ja ihmisestä vois muuten uskoo ja päätelläkki et se ei kuitenkaa kuuntele sitä vaa ihan kaikkee muuta...




DRESSMANN ROLLING STONES
NINJA
LORDI


HARD ROCK HALLELUJAH,
- Niki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti