lauantai 31. maaliskuuta 2012

Humpappaa

Rupesin tossa miettimää semmosta juttuu, ku kaverin mutsi laulaa suomi-iskelmä/humppa juttuja viereisessä huoneessa, mitä jos jostain Paula Koivuniemen kappaleesta tykittäis ihan helvetimmoisen metalliversion? Vai onko semmosia jo tehty suomi-iskelmästä? Tai Jari Sillanpää?

Kävin tossa kuun alussa kattomassa Steel Pantherin Nosturissa. Jumalauta mun ihmeeks liput oli myyty liian nopeesti ja jouduin huutonetissä jännittämään saanko yhen vai kaks lippuu, saanko yhtään. Maksoin kahesta lipusta 105e, tiskiltä ois saanu kaks lippua 60e. Vähän ottaa palloon, mutta parempinäin. Ehkä vähän meni yli keikalla ne yleisöstä lavalle pyydetyt tanssiat, ei menny ihan niiku piti. Muuten oli loistava keikka! Väsymys hävis sunnuntai-illalta ihan samantien. Yleisimjmät sanat oli tietenki kaikki maholliset naisen vartaloon liittyvät, kaikki mikä liittyy seksuaalisuuteen. Mikäs siinä, niinpä sen pitääkin mennä. Ja tissitki nähtiin vissiin pariinki otteeseen lavalla. Oliko siellä kukaan muu? Kuviaki on sitte omalla koneella ku saan ne vaa koneelle, ehkä lisään jonku kuvan tännekki. Netistäki tietenki voi kaivella kuvia sieltä, jos kiinnostaa. Tai ketäpä ei kiinnostais!

Ollu aika rock päivä. Oon kasannu palapeliä ja tehny koulujuttuja. MINÄ TEEN KOULUJUTTUJA! Varmaan ensimmäinen kerta ala-asteen jälkeen. Ja vielä uskonnon portfolioo, josta meinasin saada hyvän numeron.

Remember Earth Hour! Swich off all your lights 20.30-21.30 tonight!! Help our planet!♥ 
Muistakaapa tämä!

Bring it on!
- Niki