maanantai 27. kesäkuuta 2011

And I don't know what you're doing to me, But it sure feels right.

Piiiientä itkurällätystä tänää. Kukas on kuunnellu Sixx A.M. nimistä yhtyettä? Itseasiassa, se on semmosta itkuvirsi musiikkia mut jotenki se iskee loistavasti. Niiku aina sanon, oon tosi huono puhumaan tunteista ja mikä asia mua painaa, mut on paljon biisejä, jotka kuvaa mua ja mun fiiliksiä, mites teillä?

Sixx A.M. teki nyt vähä aikaa sitte uuden levyn This Is Gonna Hurt, suosittelen lämpimästi: AIVAN MAHTAVA LEVY! Ensimmäinen levy oli hyvä ja odotin seuraavalta paljon, sain enemmän. Vaikka Nikki Sixx on kirjottanu jälleen kappaleita paljon niiku Mötleyllekki ja perustanu Sixx A.M.in niiku aikonaan Mötleynkin, musiikki on täysin erilaista. Bändin solistilla James Michaelilla on mahtava ääni, super hyvä.

Niiku ensimmäinenki, myös toisen albumin ''liitteeksi'' on tehty kirja samalla nimellä. En oo iha varma mikä se kirja on, mut joku sano et se ois täynnä Nikkin valokuvia. Kuulostaa hyvälle! Pientä rahastusta? Voi olla, mutta ku mietin, onko Nikki tehny musiikkia tms rahan takia? Vaikee uskoo, mut mistä sitä tietää. Tottakai se kuuluu siihen, mut onko se ainoo syy, en usko. Jos miettii Gene Simmonssia, sen ainoo syy olla KISSissä taitaa olla raha, eikös se oo ittekki sanonu näin? No en jää tarkistamaan, korjatkaa jos kirjottelen puuta heinää!

Facebookissa, Nikki julkaisi uuden kirjansa valokuvia, jonka naamakirja poisti moneen kertaan, mm. koska kuvassa oli naisen rinnat ja uhkasi poistaa myös Nikkin tunnuksen kokonaan: 200 000 fania laittoi kyseisiä kuvia profiilikuvikseen, joten facebook joutui luovuttamaan.

ILTASANOMAT


Are You With Me?
- Niki


maanantai 13. kesäkuuta 2011

Breaking The Law

Kiitos Tampere ja Sauna Open Air yms. Saunassa oli yhteensä koko kolmen päivän aikana 26 000 henkilöä, ennätys Saunalle. Saunaa on järjestetty jo 8 vuotta. Loistavaa!

 Priest oli hyvä. Yllättävän hyvä ja oon aika ihmeissäni miten hyvin nää soittaa livenä kaikki. Kuulostaa jopa paremmalta ku levyltä kuunneltuna. Aika mahtava fiilis ku bassorumpua hakataan nii kovaa ettei tiiä enää missä tahdissa sydän jyskyttää. On se hienoo!

MTV3 Sauna Open Air
Sauna Open Air

Bringing Back The Balls To Rock!

- Niki


keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Sauna Open Air Metal Festival

Huomenna se alkaa, kuinka moni on menossa? Tulin just mökkeilemästä takas kotiin, joten huomenna en ainakaan oo vielä menossa. Kattoo jos lauantaiks pääsis lähtee. Tampere, here I come (hope so...) !

Radiossa soi tänää Helloween. Aika jeeeeeees kamaa, en ois uskonu et ihan nii hyvää. Helloweenin logot ja nimet sun muut on super tyylikkäitä, muuten en niistä oikeen mitään tiiä...toistaseks. Mistähän se nimi on lähteny? Vois selvittää jossain vaiheessa jos kukaa ei sitä mulle tuu kertomaan tässä näinnnn....?

See ya later fuckers!

- Niki